13147404_1164978143534249_6902641393123066681_o
  • ПРОВЕРЕТЕ ЗОШТО СМЕ БРОЈ 1 НА ПАЗАРОТ ЗА ПЕЛЕТИ И КОТЛИ И КАМИНИ НА ПЕЛЕТИ!
  • ЦЕНА НА ПЕЛЕТИТЕ: 12,6 ден.за 1kg; 189,00 ден.со ДДВ за вреќа од 15kg. 12.600,00 ден. со ДДВ за 1ton пелети.
  • СО ВКЛУЧЕН ТРАНСПОРТ ДО ВАШИОТ ОБЈЕКТ!
  • ОДЛИЧНА, НЕПОВТОРЛИВА, ВОНСЕЗОНСКА ЦЕНА НА ПЕЛЕТИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ, УБЕДЛИВО НАЈКВАЛИТЕТЕН ПЕЛЕТ НА ПАЗАРОТ, ИСКЛУЧИТЕЛНО КАЛОРИЧЕН, ПРОИЗВЕДЕН ОД ЧИСТО ДРВО СО ИЗЛУПЕНА КОРА!
  • Со нашата богата понуда на пелети од висока А Класа, почувствувајте ја вистинската моќност на дрвото.
  • Ви нудиме пелети од реномираните брендови: DIKFAGUS, SPARROW и MONTE PELLET.
  • За наши купувачи на Котли и Камини на пелети ќе имаме привилегирана цена на пелетите цела сезона.
  • Пелетите се еколошки материјал, а во споредба со сите други горива се далеку покалорични и посплатливи. Поради нивната голема топлинска моќност, како и поради потполно автоматското ракување со котлите и камините на пелети, греењето на пелети пружа огромен комодитет и комфор.
  • Пелетите кои ги продава ТЕХНО АУТО се со ВРВЕН КВАЛИТЕТ, ВИСОКА ТОПЛИНСКА МОЌНОСТ(КАЛОРИЧНОСТ) и МНОГУ НИЗОК СТЕПЕН НА ВЛАГА. ИЗРАБОТЕНИ ОД 100% ПРИРОДНО ДРВО БУКА КОЕ НЕ Е ХЕМИСКИ ТРЕТИРАНО.
  • Топлотна вредност 18 MJ/kg / Густина 1.12 kg/dm3 / Влага max 6-7% / Остаток на пепел max 0.5% / Пречник 5 – 6 mm / Должина 10-30 mm / Абразија max 2.3% / Категорија А1 и А2Плус / Сертификат EN PLUS ISO 17225-2