Чилери

 

rhoss 01 rhoss 02

– ИНОВАТИВНИ ТОПЛИНСКИ ПУМПИ од 5 – 1635 kw
– Врвни перформанси
– Високо енергетски ефикасни системи
– Компресори тип: Scroll, Screw
– СОР до 7,5
– Комплетни решенија за климатизација, ладење и греење и продукција на санитарна топла вода
– Со воздушно или водено ладени кондензатори
– За надворешна или внатрешна монтажа
– Еколошки фреон R410A
– Голема палета на различни технички изведби
– Широк избор на дополнителна опрема
– Сертификати од највисоко реномирани европски и светски институти за испитување и потврдување на квалитетот на производите

Надворешен линк

Модел Electa

Модел Miny Y NF

Модел Compact EXP

Модел Y Flow